DISNEY

1. BURGER CANGREBURGER

ingredients:

  • 2 pans de motlle rodó
  • 6 rodanxes de tomàquet d’amanir
  • 6 fulles d’enciam
  • 1 hamburguesa de vedella
  • 1 tall de formatge
  • 1 raig d’oli d’oliva.
  • 2 rodanxes de ceba crua i 2 rodanxes de cogombre

 

 

 

2. ESPAGUETIS A LA BOLONYESA DE LA PEL·LÍCULA DE “LA DAMA I EL RODAMÓN”

Prepara’t per recrear i gaudir d’un dels sopars més romàntiques de les pel·lícules animades: els espaguetis amb mandonguilles de La Dama i el Rodamón.

A més de, òbviament, les tallarines i les mandonguilles, necessitaràs unes estovalles a quadres vermells i blancs, un plat per compartir, i una llista de reproducció de serenates italianes, inclosa la famosa Bella Notte.

Si pots aconsegueix unes ampolles buides de Chianti per utilitzar com canelobres, i col·loca uns grisines (també coneguts com cua i escuradents de pa) en un gerro per crear una peça central i acompanyament, tot en un.

ingredients:
mandonguilles:
· 500 g de carn mòlta magra
· 1 tassa de pa ratllat
· 1 cullerada de julivert picat
· 1 cullerada de formatge parmesà ratllat
· ¼ culleradeta de pebre negre mòlt
· 1/8 culleradeta d’all en pols
· 1 ou batut
Salsa:
· 3/4 tassa de ceba picada
· 5 grans d’all, picats
· 1/4 de tassa d’oli d’oliva
· 2 llaunes de tomàquets pelats
· 2 culleradetes de sal
· 1 culleradeta de sucre
· 1 fulla de llorer
· 200 gr de pasta de tomàquet
· 3/4 de culleradeta d’alfàbrega seca
· 1/2 culleradeta de pebre negre mòlt
· 5 tasses d’espaguetis cuits (al voltant de 250 g de pasta seca)
preparació:
En un bol gran barreja la carn mòlta, el pa ratllat, el julivert, el formatge parmesà, el pebre negre, l’all en pols i l’ou batut. Barreja bé i forma en 12 boles. Guarda cobertes a la nevera fins que les necessitis.

Resultat d'imatges de ESPAGUETIS A LA BOLONYESA Resultat d'imatges de la dama y el vagabundo

 

3. EL PASTÍS DE POMA QUE SURT A “BLANCANEUS”

Us recordeu del meravellós pastís que Blancaneus li prepara Rondinaire perquè no estigui tan enfadat amb ella? Encara que és bastant dubtós que els animalets t’ajudin a preparar-la, en aquest article et donem la recepta d’aquesta delícia perquè puguis gaudir-la.

ingredients:

· 2 plaques de pasta de full fresc
· 2 cullerades soperes de mantega
· 3 pomes vermelles
· 1 cullerada sopera de sucre
· 3 cl d’aigua
· 3 cl de nata de cuinar
· 1/2 culleradeta de canyella (cullereta de cafè)
· 1 ou
preparació:

Pelem les pomes i les tallem a trossets petits. Preescalfem el forn a 180º.
En un pot desfem la mantega i afegim les pomes, després l’aigua i tot seguit la nata. Deixem a foc mitjà.
Afegim el sucre i remenem bé fins que el farcit prengui una textura de compota.
En un motlle de pastís prèviament greixat, posem la primera placa de pasta de full, la fiquem un parell de minuts i la vam treure de seguida abans que s’infli o faci bombolletes.
Posem el farcit en el motlle i cobrim amb l’altra pasta de full.
Fem uns foradets amb la punta d’un ganivet i vam pintar amb una mica d’ou batut.
Vam pujar la temperatura a 200 º i deixem el pastís al forn fins que estigui dauradeta.

Imatge relacionada  Resultat d'imatges de pastel de manzana

4.CUPCAKES DE MICKEY I MINNIE MOUSE

ingredients:

dos cupcakes
Crema per batre o glacejat de crema de mantega
1 maduixa
Galetes Oreo. Mida estàndard i petites

preparació:

Per decorar els cupcakes Mickey i Minnie, necessitaràs una màniga pastissera, i un cop la tinguis hauràs d’abocar la crema en ella.

Per realitzar el llaç de Minnie utilitzarem la maduixa. Tallem la punta de la maduixa i després la tornem a tallar en dos, col·loquem de front les dues parts de la punta tallada i ens donarà la forma d’un llaç.

Agafem la nostra màniga pastissera i li vam realitzar el remolí de crema a nostres 2 cupcakes a la part superior. Realitzem el remolí de crema de dins cap a fora.

Per realitzar la forma del cap de Mickey i Minnie als nostres cupcakes, col·loquem la galeta Oreo mida estàndard sobre el remolí de crema que vam fer. Assegura’t de posar la galeta el més cap a la vora inferior possible, així deixaràs espai per a les orelles.

Amb les Oreo petita li donarem la forma a les orelles; per això només col·loca-sobre la galeta Oreo gran, en semblant les orelles dels dos personatges.

En el cas de Minnie, hauràs col·locar-li el llaç de maduixa que vas realitzar abans sobre del cap i entre les dues orelles.

Cupcakes de mickey y minnie mouse

5. CUPCAKES DEL MONSTRE DE LES GALETES

ingredients:

  • 165 g mantega o margarina a temperatura ambient
  • 430 g sucre glas tamisat
  • ½ culleradeta d’essència al gust
  • Colorant alimentari en gel o en pasta, blau
  • Entre 25 i 50 ml llet (segons la temperatura de la mantega)

preparació:

Primer de tot, batre la mantega a velocitat 5 fins que estigui totalment suau (com més fred faci, més temps caldrà batre). Baixar amb una espàtula de cuina de les vores i les varetes de la Kitchen Aid les vegades que siguin necessàries. Afegir una quarta part del sucre (unes 5 cullerades), batre a velocitat progressiva 5, afegir una altra quarta part i batre de nou. Afegir l’essència (opcional) i el colorant (opcional). Afegir una mica de llet i continuar batent. Afegir una altra quarta part de sucre, batre, afegir la resta del sucre i batre. Afegiu-hi la llet necessària fins a aconseguir la consistència desitjada i si es desitja colorant en gel. Batre un minut a velocitat 3. Si no queda suau, segurament es degui al fet que la mantega no estava totalment suau abans d’afegir la resta d’ingredients. Si no es manté ferm en posar-lo sobre els cupcakes, és que té massa líquid (en aquest cas afegir sucre glas i batre bé) o està massa calenta (en aquest cas posar-ho a la nevera 15-20 minuts). Si no teniu Kitchen Aid podeu utilitzar una batedora elèctrica de mà variant els temps fins a aconseguir la consistència que vulgueu.

Resultat d'imatges de cupcakes del monstre de les galetes

6. LES PASTES D’ALICIA I EL PAIS DE LES MERAVELLES

ingredients:

1 tassa de mantega, temperatura ambient
1 1/2 tasses de sucre
1 ou
1 t d’extracte de vainilla
2 ½ tasses de farina
1 1/2 t de pols per hornear
1/2 t de sal
colorant rosat i taronja
1 oz de xocolata agredolça

preparació:

Crema la mantega amb sucre. Barrejar en l’ou i l’extracte de vainilla. En un altre recipient, barrejar els ingredients secs: farina, pols de coure i sal. Combini els ingredients secs i humits per formar una massa. Dividiu la massa en quatre parts. Prengui una part i barregi-la amb una mica de colorant rosat per alimentar la massa de color rosa.

Prengui una altra part i barregi-la amb una mica de taronja i una mica de colorant rosa per fer una massa de color préssec. Fondreu la xocolata i barregeu-la amb una altra peça per fer una massa marró. Deixeu l’últim quart de la massa plana. Embolicar totes les masses per separat en un embolcall de plàstic i refrigerar durant 2 hores.

Precalienteu el forn a 350ºF. Estireu les pastes i retalleu les galetes en diverses formes en funció dels dissenys que vulgueu (vegeu Taques de les galetes a continuació) i col·loqueu-les a les fulles de pa de pergamí. Hornee per 8-12 minuts, fins que les vores de les galetes siguin de color marró daurat. Deixeu refredar a la graella. A continuació, decoreu-los amb espècies i glaçades.